Naissoutaja ilman alushousuja uutislähetykseen – vahingossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisista koostuva soutujoukkue ylitti Atlantin tehden samalla maailmanennätyksen. Joukkueen suoritus videoitiin ja videolta valittiin pieni pätkä näytettäväksi BBC Breakfast -uutislähetykseen. Kyseisessä kohdassa etummaisena soutanut nainen sattui olemaan ilman alushousuja.

Uutisissa näytetyllä videolla nähtiin Yorkshire Rows -niminen naisjoukkue, jonka yksi soutaja Helen Butters souti alavartalo paljaana. Alastomuudella oli soutamisessa tarkoituksensa, mutta Butters ei voinut arvata, että juuri kyseinen kohta päätyisi uutisiin.

Naiset olivat kommentoineet Independent-lehden mukaan, että merellä kuumassa auringon paahteessa soutaminen oli todella hikistä puuhaa. Naiset olivat kokeneet mukavammaksi soutamisen ilman housuja, minkä vuoksi he soutivatkin osan matkasta peput paljaana.

Butter kertoi olevansa kaikkein vastahakoisin kokeilemaan alavartalo paljaana soutamista. Joukkuetovereiden kannustamana hän oli kuitenkin lopulta suostunut, minkä vuoksi onkin melkoinen sattuma, että juuri Butter joutui näkymään videolla uutislähetyksessä ilman housuja.