Pikkutyttö tylytti konkaritoimittajaa – jauhot suuhun televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkuvanhoina pidetään lapsia, jotka käyttäytyvät kuin aikuiset. Nyt todellinen malliesimerkki pikkuvanhasta tytöstä on nähty Britannian televisiossa, kun kymmenvuotias Charlotte-tyttö tylytti häntä televisiolähetyksessä poikkeuksellisen rankasti.

The Independent -lehden mukaan Britannian Wirralista kotoisin oleva pikkutyttö sai poliitikoita ammatikseen ristikuulustelevan konkaritoimittajan hämilleen napakalla toiminnallaan. Toimittaja kysyi nimittäin The Daily Politics -ohjelmassa kahdelta tytöltä tietävätkö he mitä holhousvaltio tarkoittaa.

Vastauksena Charlotte ryhtyi latelemaan faktoja turvavyön pakollisuudesta ja tämän holhouksen pelastamista ihmishengistä. Toimittaja jatkoi, että nuorempana hän ja hänen kaltaisensa tekivät nimenomaan sellaista minkä hallitus oli heiltä kieltänyt.

– Ehkä sinulle ei opetettu tarpeeksi terveydestä ja hyvinvoinnista, Charlotte totesi Andrew Neilille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat