Aamu-unisen pelastaja yhdistää peiton ja talvitakin – pukeutuisitko tähän?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tutkimusten mukaan 56 prosentilla brittejä on vaikeuksia herätä aamuisin ylös. Tähän ovat syinä esimerkiksi unen puute, huonot säät ja tulevaan työpäivään liittyvä stressi. Hotelliketju Jurys Inn päätti kehitellä ratkaisun aamu-unisten tuskalle.

Tuloksena syntyu Suvet-niminen vaatekappale. Nimi viittaa pukua tarkoittavaan suit-sanaan ja peittoa tarkoittavaan duvet-termiin.

Kuten nimikin antaa olettaa, Suvet on käytännössä untuvapeiton ja puvun välimuoto. Valkoinen takki on varsutettu paksulla kauluksella, joka toimii tarvittaessa tyynynä. Suvet päällään voi siis helposti torkkua esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä.

Suvetin loi suunnittelija Wendy Benstead. Peittotakkia ei valitettavasti ole toistaiseksi tuotu myyntiin asti. Jurys Inn -hotelliketjun mukaan markkinoille saatetaan kuitenkin tuoda pieni erä Suvet-pukuja, mikäli kiinnostusta löytyy tarpeeksi.