Tanssijattaren jalkoväli syttyi ilmiliekkeihin – tässä vasta kuuma tanssi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fire Gyal Flexi -niminen tanssitaiteilija nousi hetkessä internetin kuumimmaksi naiseksi. Hän oli osallistunut Dancehallin järjestämään tanssikilpailuun ja halusi tehdä esityksestä ikimuistoisen tulinäytöksen avulla. Valitettavasti liekit lähtivät käsistä.

TMZ on ottanut yhteyttä viraalivideossa esiintyvään Fire Gyal Flexiin. Videossa näytetään, kuinka farkkushortseissa tanssineen naisen haarat ovat ilmiliekeissä. Naisen show meni pahasti pyrstölleen, kun hän oli lorottanut vahingossa liikaa sytytysnestettä intiimialueelle.

Nainen kertoi, että liekkien piti vain leimahtaa hetkellisesti, mutta ne jäivätkin palamaan. Tanssijasta tuli ihmissoihtu. Onneksi hänen genitaalialueet säilyivät liekkimerestä ehjin nahoin. Sisäreisien iho sai sen sijaan palovammoja vahingossa. Nainen kuitenkin voitti kilpailun, sai 500 dollaria ja tekee pian matkan kansainväliseen tanssikilpailuun.