Helppo niksi pitkähiuksisille – nuku hiukset nutturalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pitkähiuksinen voi kärsiä takkuisista, katkeilevista, sähköisistä ja litteänä päätä myöten laskeutuvista hiuksista. She Finds -sivusto kertoi helposta niksistä, joka auttaa varsinkin aamu-unista kiireisinä aamuina hiusten laittamisen kanssa.

Pitkähiuksisen kannattaa nukkua yönsä niin, että tekee pään päälle hiuksista ennen nukkumaan menemistä löysän nutturan. Hiuksiin voi suihkuttaa ennen nutturalle kiertämistä hieman muottoilutuotetta tai vettä, että ne taipuvat yön aikana muhkeille laineille nutturan sisällä.

Löysä nuttura estää hiuksia katkeilemasta ja takkuuntumasta yön aikana. Nuttura pitää hiuksissa olevan kosteuden myös paremmin niiden sisällä eikä tee hiuksista sähköistä toisin kuin tyyny, jota vasten hiukset voivat hinkkaantua vapaana. Nuttura tekee yön aikana hiuksiin ilmavat laineet ja antaa tuuheutta, minkä vuoksi hiustyyli ei tarvitse aamulla kuin nopean viimeistelyn.