Julkkiskokki lyttäsi Victoria Beckhamin: ”Syö pelkkää pinaattia!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkismaailman kuningaspari David ja Victoria Beckham viettävät Los Angelesissa amerikkalaista unelmaelämää. Vaikka luulisi, että maailman tunnetuin jalkapallovaimo osaisi nauttia eduista täysin rinnoin, on hän ainakin ravintoloiden kauhuasiakas.

Julkkiskokki Wolfgang Puck on paljastanut Heat-lehdelle, että David Beckham on yksi hänen lempiasiakkaistaan. Mies on kova juttelemaan ja tilaa aina herkullisia pihviannoksia. Sen sijaan Davidin vaimo Victoria on toista maata. Nainen pitää aina peli-ilmettä yllä, eikä syö oikeastaan muuta kuin höyrytettyjä kasviksia.

– Hän on kireä. Kaikki pitää olla täydellistä. Hän ei ole kiinnostunut ihmisten kanssa juttelemisesta, mutta hänen miehensä on todella ystävällinen. Victoria tilaa aina höyrytettyä pinaattia ripauksella suolaa, mutta sitäkään ei saa olla lautasella liikaa, Wolfgang Puck paljastaa.

Victoria Beckhamia on kritisoitu hänen langanlaihasta ulkonäöstään ja siitä, että hän käyttää muotiesityksissään liian hoikkia malleja. Beckhameilla on neljä lasta. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana ja pyörittää lapsiperheen arkea mahdollisimman tavanomaisia arvoja kunnioittaen.