Söpöyden huippu! Pandojen painiottelu päättyi köpelösti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Chengdussa sijaitseva isopandojen kasvatus- ja tutkimuslaitos on julkaissut suloisen videon yhdessä leikkivistä pandan poikasista. Suojelualueella telmivät poikaset olivat innostuneet nahistelemaan puurakennelman päällä.

Toinen poikasista oli tarttunut toista poikasta jalasta. Painiottelu päättyi kömpelösti, sillä toinen pandoista horjahti alas telineeltä. Toinen pandoista yritti auttaa putoavaa kaveriaan, mutta putosi lopulta itsekin perässä maahan.

Onneksi pudotus ei ollut korkea ja molemmat poikasista selvisivät loukkaantumatta. Näillä kömpelöillä karvapalloilla on vielä paljon opittavaa, ennen kuin ne päästetään luontoon. Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding – tutkimuslaitos on jälleen kerran ilahduttanut pandoista kiinnostuneita ihmisiä julkaisemalla söötin videon poikasista iPanda -kanavalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat