SNL-sketsistä hitti: Ariana Grande imitoi Jennifer Lawrencea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Myös Suomessa nykyään nähtävää todella suosittua Saturday Night Live -viihdeohjelmaa juontaa aina jokaisessa jaksossa joku julkisuudesta tuttu henkilö. Yhdysvalloissa uusinta jaksoa juonsi tällä kerralla Ariana Grade, jota moni piti kaikkien aikojen parhaana juontajana.

Ariana Grande teki juonnoissaan pilaa omalla kustannuksellaan. Hän osallistui myös lavalla nähtävien sketsien tekemiseen imitoimalla muun muassa Whitney Houstonia laulamalla naisen tunnetun I Will Always -kappaleen.

Erityisen hyvin Ariana Grande onnistui kuitenkin erittäin hauskana näyttelijänä tunnetun Jennifer Lawrencen esittämisessä. Laulajatar muunsi äänensä matalaksi ja heitti huulta samanlaisella itseironialla maustettuna kuin Lawrence itse.