Teinityttö halusi koiran – isän suostumus kiinni some-haasteesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori teksasilaistyttö Clara Foster on ihastunut kennelissä näkemäänsä koiranpentuun. Tytön harmiksi hänen isänsä ei suostunut siihen, että perhe hankkisi koiran. Määrätietoinen Clara ei antanut periksi ja hän onnistui tekemään sopimuksen isänsä kanssa koiranpennun hankinnasta.

Isä sanoi, että Clara saa hankkia pennun itselleen, jos koirasta otettua kuvaa jaetaan Twitterissä 100.000 kertaa. Tytär päätti ryhtyä lähes mahdottomaan haasteeseen saadakseen itselleen suloisen koiranpennun.

Claralla oli maaliskuun loppuun asti aikaa suoriutua urakasta, mutta tavoite tuli täyteen jo viisi päivää aiemmin. Ihmiset ovat onneksi auttaneet tyttöä sosiaalisessa mediassa, sillä tätä kirjoitettaessa twiittiä on jaettu jo 102.000 kertaa. Nyt isän on siis suostuttava koiran hankkimiseen.