Elon Muskin vaimo hakee kolmatta kertaa avioeroa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläafrikkalaisyntyinen miljardööri ja Tesla Motorsin toimitusjohtaja Elon Musk on ilmoittanut eroavansa näyttelijä-vaimostaan Talulah Rileysta. Vaimo on hakenut avioeroa miehestään jo kolmatta kertaa.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunta meni ensimmäistä kertaa naimisiin vuonna 2010 ja he erosivat vuonna 2012. Vuosi eronsa jälkeen pariskunta meni uudelleen naimisiin vuonna 2013. Talulah on hakenut Elonista eroa joulukuussa 2014, mutta hän perui eron kesällä 2015.

Riley on laittanut nyt kolmatta kertaa avioeropaperit eteenpäin. Musk on ilmoittanut, että ero on tullut yhteisestä päätöksestä ja he aikovat pysyä edelleen ystävinä. Talulah ja Elon ovat asuneet erillään puolen vuoden ajan ja nyt avioliitto on tullut tiensä päähän. Pariskunnan suhdehistoriasta voisi kuitenkin päätellä, että ero ei ole välttämättä lopullinen.