Matematiikan opettajasta miesmalli – mallisopimus Giorgio Armanin kanssa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailman seksikkäimmäksi matematiikan opettajaksi tituleerattu Pietro Boselli on tehnyt rahakkaan italialaisen muotijätin kanssa. Boselli on nimittäin valittu Giorgio Armanin Sporty EA7 -malliston mainoskasvoksi.

Italialaisopettaja on vuosien ajan työskennellyt ensisijaisen työnsä ohella mallina. Pietro on valmistunut lontoolaisesta yliopistosta konetekniikan insinööriksi ja nykyään hän toimii matematiikan opettajana.

Daily Mail -lehden mukaan Pietro on työskennellyt useiden kansainvälisten muotitalojen mallina ja hänet on nähty muun muassa Abercrombie & Finchin kampanjoissa. Bosellilla on Instagramissa 847.000 seuraajaa, eikä ihme, sillä mies on valloittava ilmestys. Voisi luulla, että Armanin kampanjassa esiintymisen myötä Pietro tulee saamaan tulevaisuudessa lisää työtarjouksia suurilta muotitaloilta.

What do you train for?

Kuva, jonka Pietro Boselli (@pietroboselli) julkaisi

Another one by @dimitristheocharis

Kuva, jonka Pietro Boselli (@pietroboselli) julkaisi

Had the pleasure to meet @marianovivanco today! ??

Kuva, jonka Pietro Boselli (@pietroboselli) julkaisi

Thank you all 700k for you support and love! You all motivate me to be better! ?✨

Kuva, jonka Pietro Boselli (@pietroboselli) julkaisi