Purkuyhtiö tuhosi väärän talon maan tasalle – yritys pahoitteli virhettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Lindsay Diaz joutui shokkiin saavuttuaan kotitalonsa pihaan. Jäljellä oli vain kasa tiiliä ja lautoja. Hänen kotinsa oli raivattu maan tasalle inhimillisen virheen johdosta. Yhdysvaltojen Dallasiin iski viime vuoden lopulla raju tornado.

Pyörremyrsky teki tuhoa etenkin asuinalueilla ja yksi vahinkoja kärsineistä rakennuksista oli Lindsay Diazin koti. Talo odotti parhaillaan remontoinnin alkamista. Purkufirma oli saapunut paikalle ja pistänyt talon maan tasalle.

Samassa talossa asunut Suzanne Webster yritti keskeyttää purkutyöt paikalle riennettyään, mutta liian myöhään. Raivaustraktorit olivat erehtyneet rakennuksesta. Rakennusfirman omistaja George Gomez myöntää, että he tekivät karmaisevan virheen. Yhtiön vakuutus tulee korvaamaan uuden talon asukkaille, Associated Press uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat