Tyttöjen upea tanssikoreografia hämmästyttää – vaikuttava esitys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukioikäisistä tytöistä koostuva tanssiryhmä yllätti kaikki todella tunteikkaalla tanssirutiinillaan. Popmusiikin sijaan Mahomet-Seymour High School -lukiota käyvät tytöt esittivätkin tnssia ja voimistelua yhdistelevän koreografian spoken word -musiikkityyliä edustavan kappaleen tahtiin.

Spoken word -musiikkityylissä tarina puhutaan laulamisen sijaan. What room does fear have -nimisessä teoksessa kerrotaan pelosta ja sen vaikutuksesta ihmisten nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Esityksessä todellinen yllätys nähdään kuitenkin noin minuutin ja 24 sekunnin kohdalla, jolloin koko esityksen tunnelma muuttuu.

Kappaleessa miehen kertoma tarina muuttuu reilun minuutin jälkeen positiivisemmaksi. Minuutin ja 24 sekunnin kohdalla tytöt kääntyvät mustissa asuissaan ja kun he kääntyvät takaisin heillä onkin valkoiset mekot yllään. Asuilla aikaansaatu tehokeino on todella vaikuttava ja saa katsojalle kylmät väreet aikaiseksi.