Ilkivaltaa Jounin Kaupassa – tekijästä luvassa 1 000 euron palkkio: ”Sie mulkero joka hajotit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset vähittäiskaupat kärsivät vuosittain valtavat vahingot myymälävarkauksista, mutta myös ilkivalta tulee kalliiksi. Nyt maan tunnetuin kyläkauppa Jounin Kauppa on joutunut ilkivallan kohteeksi, ja tekijöitä etsitään nyt myös sosiaalisssa mediassa.

Kaupan pullokoneen lasi on nimittäin rikottu ja tekijä kadonnut rikkomisen jälkeen vähin äänin. Staralle kauppias Sampo Kaulanen kertoi antavansa tekijän löytymiseen johtavasta vinkistä 1.000 euron vihjepalkkion. Kyseessä ei ole mikään kovin halpa laite, sillä kaupan mukaan kyse oli yli 100.000 euron sijoituksesta.

– Maksettiin näistä pullokoneista vajaa 100t€. Sie mulkero joka hajotit lasin ilmottaudu kaupalle ja korvaa aiheuttamasi vahinko! (Palkinto sille joka ilmiantaa tekijän), Jounin Kauppa kirjoittaa huippusuositulla Facebook-sivullaan.

Maksettiin näistä pullokoneista vajaa 100t€.Sie mulkero joka hajotit lasin ilmottaudu kaupalle ja korvaa aiheuttamasi vahinko!(Palkinto sille joka ilmiantaa tekijän)

Julkaissut Jounin Kauppa 30. maaliskuuta 2016