Vaihto-opiskelija lähetti äidille pahviversionsa – ei enää ikävää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkät ulkomaanmatkat voivat aiheuttaa suurta ikävän tunnetta kotiin jääneille perheenjäsenille. Tämän tiesi myös Lontooseen vaihto-opiskelijaksi muuttanut Dalton Ross, joka keksi onneksi nokkelan ratkaisun ongelmaan.

Dalton teetti itsestään aidon kokoisen pahvisen version ja lähetti sen kotiin äidilleen. Näin ollen äidin ja muiden perheenjäsenten ei tarvitse ikävöidä poikaansa ainakaan yhtä paljon kuin aikaisemmin.

– Ajattelin että he voisivat laittaa pahviversioni olohuoneen nurkkaan muistutukseksi, että olen olemassa, Ross kertoi Aplus-sivustole.

Pahvi-Dalton ei kuitenkaan suinkaan jäänyt pölyttymään nurkkaan. Imgurissa jaetussa kuvasarjassa nimittäin nähdään, kuinka vaihto-opiskelijan äiti keksi ottaa pahvisen poikansa mukaan niin harrastuksiin, lounaalle kuin pääsiäisenkin viettoon.

Jokingly sent my mom a cutout of myself while I'm studying abroad. She seems to be entertaining herself with it.