Vauvakuvaukselle yllätyskäänne – pissakaari iski kesken kuvausten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset haluavat ikuistaa jälkikasvunsa suloisiin vauvakuviin ja perhepotretteihin. Usein pienokainen poseeraa kuvissa ilkosen alasti, jotta otoksiin saadaan luonnonmukainen tunnelma. Tällöin ei kuitenkaan voi aina välttyä vahingoilta, joita vaipattomuus saattaa aiheuttaa.

Netissä nauretaan nyt valokuvaaja Abbie Rogersin julkaisemalle kuvalle, jossa perheen pienokainen päästää suihkuavan tervehdyksen kameralle kesken kuvaussession. Pikkuisen paidattomat vanhemmat ovat kuvassa yllättyneen näköisiä, kun alaston pienokainen pissaa kaaressa.

Samanlaisia onnettomuuksia saattuu myös paremmissa piireissä. Kerroimme taannoin, että Kanye Westin ja Kim Kardashianin ikoninen Voguen kansikuva vaati kuvauksissa pienimuotoisen siivousurakan. Syynä oli pariskunnan lapsen, North Westin, virtsaaminen isänsä päälle kesken otoksen ottamisen.

So …. This happened today! In case anyone wants to know what really happens during a newborn session.

Posted by Abbie Rogers Photography on Thursday, March 3, 2016