Vuohen hyppy pieleen – jäi sarvista sähköjohtoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuohet ovat nousseet viime vuosien aikana kissojen ohella viraalivideoiden julkkiksiksi. Kreikkalainen Giannis Goulas on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jolla nähdään sarvistaan sähkölinjoihin kiinni jäänyt vuohi.

Vuohet ovat ketteriä ja uteilaita. Silti on vaikea ymmärtää, kuinka eläin oli päätynyt sarvistaan sähkölinjoihin roikkumaan. Onneksi Sykourion kylän ohikulkijat olivat huomanneet epäonnisen eläimen ja riensivät tikapuineen auttamaan sitä. Vuohi ei pystynyt muuta kuin odottamaan kovaäänisesti huutaen.

Miehet lassosivat vuohen köyden avulla alas. Se selvisi kiipelistä säikähdyksellä ja jatkoi matkaa ilmeisen hämmästyneenä. Vuohet ovat eteviä pomppijoita, joten se on todennäköisesti hypännyt liian korkealle.

diaswsei gidiou apo kalodia tis deh to sunergio tis deyat dhmou tempwn ta evgala isperas

Posted by Giannis Goulas on Wednesday, March 23, 2016