Abigail Ratchfordin bileasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on nousevaa uraa tekevä mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan.

Eilen Abigail ikuistettiin saapumassa West Hollywoodissa sijaitsevalle Bootsy Bellows -klubille melko näyttävässä asussa. Hänen cocktail-mekkonsa nimittäin nosti uhkeat muodot selvästi pääosaan, eikä asuvalinta jäänyt varmasti keneltään huomaamatta.

Muutaman vuoden ajan mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut lyhyen ajan sisällä valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash