Äidit pääsivät meikkaamaan tyttärensä – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat voivat välillä olla teini-ikäisten tyttäriensä kanssa eri mieltä siitä miten tyttöjen tulisi meikata. Nyt BuzzFeed antoi muutamalle äidille mahdollisuuden meikata heidän tyttärensä kameran kuvatessa äitien suoriutumista vaativasta tehtävästä.

Tyttäret ja heidän äitinsä istutettiin vastakkain ja äidit päästettiin meikkaamaan vaativia asiakkaita. Äidit saivat aluksi kurkistaa tyttärien meikkipusseihin käyttäen lastensa omaa kosmetiikkaa. Kävi kuitenkin ilmi, että meikkipusseista löytyi melko paljon myös äideiltä salaa vietyjä tuotteita.

Kaikki äidit tekivät lapsilleen melko hillityt meikit, ja vain yksi äideistä lähti revittelemään laittamalla tyttärelleen kirkkaanpunaista huulipunaa. Yksi tyttäristä on otettu äitinsä suorituksesta, mutta muut tuskin lähtisivät näkemään ystäviään äitiensä meikkaamina.