Ysäritähtien megakiertue: Mukana Coolio, Vanilla Ice ja Salt-N-Pepa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa on nähty useita 1990-luvun nostalgiaan luottavia kiertueita ja festivaaleja, kuten Eurodancen voimaan luottavat We Love The 90’s ja Parasta ennen -tapahtumat. Nyt Yhdysvallat on saamassa oman ysärifestivaalinsa, joka kiertää lähes 30 kaupungissa.

We Love The 90's, Vanilla Ice, Kuva: Stara
We Love The 90’s, Vanilla Ice, Kuva: Stara
Coolio Tampereella 29.5.2011, Kuva: Stara
Coolio Tampereella 29.5.2011, Kuva: Stara

I Love the 90’s -kiertueella comebackin tekevät ysärin kuumimpiin nimiin lukeutuneet Coolio, Vanilla Ice ja Salt-N-Pepa. Mukana on myös liuta nyky-yleisölle mahdollisesti hieman tuntemattomampia ysärinimiä, kuten Kid N Play, Color Me Badd ja Rob Base.

Huhtikuussa alkava kiertue pysähtyy peräti 29 kaupungissa ympäri Yhdysvaltoja. Ysärinostalgia on tunnetusti kovassa nosteessa ympäri maailmaa, joten vastaavia kiertueita ja festareita tullaan todennäköisesti näkemään vastaisuudessa enemmänkin.