Vain Afrikassa: Hotellin uima-altaaseen pulahti virtahepo!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luonnonpuistossa sijaitsevan Ingwelala -lomaresortin uima-altaaseen on ilmestynyt kutsumaton vieras Etelä-Afrikassa. Hotellin uima-altaaseen oli nimittäin livahtanut kookas virtahepo. Työntekijät huomasivat altaassa telmivän eläimen saapuessaan aamun sarastaessa töihin.

Daily Mail -lehden mukaan henkilökunta oli ollut aluksi kauhuissaan suuren ja vaarallisen eläimen läsnäolosta. He olivat kuitenkin rauhoittuneet nähtyään kuinka tyytyväisenä ja onnellisena hippo uiskenteli altaassa. Aluetta on koetellut pitkään kuivuus ja monet vesistöistä ovat alkaneet kuihtua. Kuivuus on todennäköisesti ajanut myös kyseisen virtahevon etsimään uusia virkistyspaikkoja.

Päivän aikana virtahepo lähti omille teilleen. Henkilökunnan mukaan hippo oli kuitenkin selvästi mieltynyt uima-altaaseen, sillä parin päivän kuluttua se tuli uudelleen iltauinnille. Seuraavalla kerralla se sitä ei edes häirinnyt se, että altaassa oli muita uimareita. Pian veteen pulahtamisen jälkeen muut kuitenkin kaikkosivat altaasta ja virtahepo sai sen kokonaan itselleen.