Hengenvaarallinen tempaus: Mies joi litran vodkaa 60 sekunnissa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hurjista, vaarallisista ja idioottimaisista tempuistaan tunnettu Skat Dagger on julkaissut netissä videon kauhistuttavasta alkoholihaasteestaan. Land Pirates -kanavalla esiintyvä mies oli haastanut itsensä juomaan litran vodkaa 60 sekunnissa.

Skat Dagger kutsuu haastetta nimellä Iron Liver Challenge, joka tarkoittaa suomeksi rautaista maksaa. Miehen mukaan kyseessä on vaarallinen juhlatemppu, eikä hän suosittele ketään kokeilemaan vastaavaa temppuja itse.

Folkestonessa asusteleva lävistäjä-tatuoija on julkaissut netissä useita videoita, joissa hän syö tai juo erilaisia ruoka-aineita ällistyttävän nopeasti.

Katsojien hämmästykseksi mies onnistui tälläkin kertaa haasteessaan, sillä hän tyhjensi vodkapullon videolla. Monet ovat epäilleet videon aitoutta, sillä temppu on järjenvastainen ja hengenvaarallinen. Dagger kuitenkin vakuuttaa, että pullossa oli vodkaa, eikä hän ole huijannut katsojiaan.