Perheenisän karu kohtalo – jäi jumiin kompostiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hädässä ystävät tunnetaan, mutta moni perheenjäsen näyttäisi kuitenkin nykypäivinä kaivavan auttamisen sijaan vain oman kameransa esille hauskan tilanteen tallentamiseksi. Niin kävi tälläkin kerralla, kun pinteeseen jäänyt perheenisä olisi kaivannut apua.

Mies oli noussut korkean kompostitynnyrin reunojen päälle seisomaan yltääkseen piha-aitaan, jonka hän oli halunnut puhdistaa. Jalat olivat kuitenkin luiskahtaneet reunoilta tynnyrin sisäpuolelle, minkä seurauksena mies oli pudonnut ja sujahtanut kompostiastian sisälle.

Mies oli huutanut muut takapihalle auttamaan häntä, minkä jälkeen perhe oli saapunut ulos hämmästelemään isän tilannetta. Perheen naiset eivät pystyneet olemaan nauramatta ja kuvaamatta miestä, joka oli saanut itsensä niin erikoisesti jumiin.