Ravintoloitsija näki kodittomia roskiksella – sitten tapahtui jotain todella upeaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Minu Pauline omistaa Intiassa Kochissa Pappadavada-nimisen ravintolan, jonka nainen avasi vuonna 2013. Pauline huomasi ravintolan sulkemisen jälkeen kotiin lähtiessään, että alueella asuvat kodittomat tulivat aina iltamyöhäällä tonkimaan ravintolan roskiksia.

Paulinea suretti se, että ihmiset joutuvat kaivelemaan ruoantähteitä roskakorista, jossa ne ovat sekaisin. Nainen päätti tehdä asialle jotakin ja auttaa heitä. Eräänä päivänä Pauline päätti ostaa jääkaapin, jonka hän toi ravintolan ulkopuolelle. Pauline jätti jääkaappiin kodittomille ruokaa ja kehotti asiakkaita tekemään samalla tavalla.

Ruokaa jättävät asiakkaat voivat roskakorin sijaan siirtää tähteensä jääkaappiin ruokaa tarvitsevan noudettavaksi. Ruokaa jättävien asiakkaiden tulee laittaa annoksen viereen pieni lappunen, jossa lukee koska ruoka on laitettu jääkaappiin. Pauline kommentoi Upworthy-sivustolle, että jääkaappi on ollut suuri menestys ja nykyään sinne tuodaan tähteitä myös muista ravintoloista.