Ariana Grande on vaarallinen – seksikkäässä musiikkivideossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laajasta äänialastaan tunnettu poptähti Ariana Grande on tehnyt jo muutaman vuoden ajan nousujohdanteista uraa. Laulaja valmistautuu parhaillaan Dangerous Woman -nimisen levynsä julkaisuun.

Nyt Ariana Grande on julkaissut samannimisellä tulevalla levyllään kuultavan Dangerous Woman -kappaleen musiikkivideon. Tähti hankkiutuu kertaheitolla eroon puhtoisesta teinisarjojen tähden imagostaan esiintymällä seksikkäässä videossa mustissa alusvaatteissa.

Ariana Grande tunnetaan parhaiten hiteistään, kuten Problem, Love Me Harder ja Bang Bang. Tähden tuore albumi julkaistaan 20. toukokuuta. Musiikkiuran lisäksi Grande tunnetaan myös näyttelijänä, ja viime vuonna hänet nähtiin Scream Queens -televisiosarjassa.