Papukaija keskeytti lähetyksen – toimittaja kauhuissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä tapahtuvia yllättäviä sattumia ei pystytä aina ennustamaan tai välttämään. Hauskimmat kommellukset televisiossa nähdäänkin yleensä silloin, kun lähetykseen tuodaan eläimiä. Nyt yksi lintu päätti itse tulla kuokkimaan uutislähetykseen.

BBC on julkaissut hauskan videon YouTube-kanavalleen tilanteesta, jossa 9News-uutisten toimittaja Brittney Kleyn sai epämiellyttävän yllätyksen juuri ennen suoran televisiolähetyksen alkamista. Värikäs papukaija lensi sivulta päin ja laskeutui naisen olkapäälle.

Kameran edessä lähetykseen valmistautuva Brittney Kleyn menee täysin pois tolaltaan linnun vuoksi. Värikäs papukaija pelottaa naista, minkä vuoksi hän kiljaiseekin kauhusta. Nainen on silminnähden kauhuissaan ja pystyy rauhoittumaan vasta kun lintu on poistettu sen harteilta.