Risteilyaluksen erikoisuus – karting-rata kannella!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Norwegian Cruise Line -laivayhtiö on julkaissut netissä esittelyvideon uudesta Joy-risteilyaluksestaan. Saksalaisella telakalla valmistuva alus tulee suuntaamaan Kiinan vesille vuonna 2017.

Laivan suunnittelussa on panostettu erityisesti viihteellisyyteen ja laivalta löytyy paljon erikoisia yksityiskohtia. Yksi laivan erikoisuuksista on ulkokannella sijaitseva karting-rata. Laivassa on myös uudenlainen virtuaalitodellisuushuone, jossa lomailijat voivat nauttia peleistä ja maisemista virtuaalitodellisuuslasien kautta.

Norwegianin Joy -aluksessa on tilaa 3.900 matkustajalle. Perheystävällisellä aluksella on useita monihuoneisia sviittejä, jotka ovat tarkoitettu ensisijaisesti suurperheille. Uutuusominaisuuksien ansiosta laivamatkustajat tulevat viihtymään risteilyllään entistäkin paremmin.