Vauva syntyi täydet hiukset päässä – päätyi heti nettijulkkikseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi kuukautta vanha Isabelle Kaplan ei ole aivan tavanomainen vauva. Nettisensaatioksi nousseella lapsella oli nimittäin jo syntyessään täydet hiukset päässään. Isabellen äiti jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa vauvan kanssa.

Kuvista ilmenee, että vasta kaksi ja puoli kuukautta vanhalla lapsella on täydellinen pehko päässään. Otos levisi nopeasti verkossa, ja monet kommentoivat Isabellen näyttävän uutisankkurilta hiustensa ansiosta.

Isabelle Kaplanin kuvista tuli pian myös internet-meemien aihe. Tämä ei kuitenkaan haittaa vauvan vanhempia, Kalifornian Redwood Cityssä asuvia Mackenzie ja David Kaplania.

– Olemme vain ylpeitä hänen saamastaan huomiosta, David Kaplan kommentoi ABC News -uutissivuston mukaan.

View post on imgur.com