Graffititaitelija kiristää Kanye Westiä härskillä maalauksella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen graffititaiteilija Scott Marsh on maalannut Sydneyn Chippendalessa sijaitsevan rakennuksen seinään Kanye Westiä esittävän maalauksen. Kanyen itserakkautta kuvastava maalaus on saanut kansainvälistä huomiota ja siitä otettuja kuvia on jaettu ahkerasti verkossa.

Marsh on paljastanut saaneensa inspiraation maalaukselleen nettimemestä, jossa Kanye suutelee itseään intohimoisesti. Luonnollisesti Kanyen fanit ovat olleet graffitista tuohtuneita. ABC-kanavan mukaan mies on tarjoutunut peittämään graffitin siitä hyvästä, että hänelle maksetaan 100.000 dollaria ja annetaan elinikäinen varasto Yeezy-kenkiä.

Miehen tarjous on esitetty 1xRun -sivustolla. Taiteilija lupaa maalata piiloon alkuperäisen taulun, jonka hän on tehnyt Kanyesta ja sen lisäksi taulun pohjalta tehdyn graffitin Chippendalessa. Toistaiseksi taiteilijan tarjouksiin ei ole tartuttu.