Juontaja kaappasi Jennifer Lopezin kännykän – lähetti tekstiviestin DiCapriolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, josta on tullut nopeasti todella suosittu katsojien keskuudessa. Tällä kerralla Corden sai autonsa kyytiin kauniin Jennifer Lopezin laulamaan naisen suosituimpia hittejä.

Jennifer Lopez jutustelee autossa juontajan kanssa mukavia ja lauleskelee tunnettuja kappaleitaan. Ajelun aikana Lopez kertoo juontajalle muun muassa sen, että hän ei ole ottanut vakuutusta takapuolelleen, vaikka moni niin kuvitteleekin. Lopez paljasti myös sen, että vaikka hän on ollut naimisissa kolme kertaa häntä on kosittu viisi kertaa.

Hauskin tilanne ajelun aikana oli kuitenkin hetki, jolloin Corden huomasi Lopezin puhelimesta löytyvän monien kansainvälisesti tunnettujen supertähtien yhteystiedot. Corden nappasi laulajan puhelimen ja näppäili Leonardo DiCapriolle hauskan viestin, jonka hän lopulta myös lähetti ilman Lopezin suostumusta.