Perhe juksasi isoäitiä – nainen luuli putoavansa korkealta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on saattanut kokeilla erikoista temppua, jossa henkilö nostetaan ilmaan istuma-asennossa muutaman ihmisen voimin pelkkien etusormien avulla. Yksi perhe päätti toteuttaa toisenlaisen levitaatioilluusion isoäidille, joka kuvitteli nousevansa korkeuksiin.

Isoäiti laitettiin seisomaan puisen lankun päälle. Isoäidin silmät peitettiin ja hänen tuli asettaa omat kätensä päälletysten tytön pään päälle lepäämään ja ottamaan tukea. Miehet alkoivat nostamaan naisen jalkojen alla olevaa lankkua ilmaan, minkä seurauksena nainen kuvitteli nousevansa korkeammalle kuin hän nousikaan.

Miehet nostivat lankkua vain muutaman sentin verran irti maasta. Koko illuusio korkeuksiin nousemisesta saatiin aikaan tytön avulla. Tyttö laskeutui vähitellen alemmas, minkä vuoksi isoäiti luuli nousevansa ylöspäin. Lopulta nainen pyllähti nurmikolle ja nauroi helpotuksesta, kun hän ei pudonnutkaan niin korkealta kuin kuvitteli.