Hotellihuone haiden keskellä – näin yövyt Pariisin merimaailmassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Airbnb-majoituspalvelu on ryhtynyt hiljattain yhteistyöhön Aquarium de Paris -merimaailman kanssa. Pariisin merimaailma ja Airbnb ovat järjestäneet kilpailun, jonka voittajat saavat palkinnoksi yöpymisen suuressa haialtaassa.

Yöpyminen tapahtuu altaan keskellä olevassa lasitankissa, josta tehdään tilapäisesti vedenalainen makuuhuone. On sanomattakin selvää, että kilpailu ei ole tarkoitettu heikkohermoisia ja haikammoisia varten, sillä petokalat ovat nukkujan seurana koko yön.

Kilpailuun voi osallistua huhtikuussa muun muassa Airbnb-sivuilla. Kolme onnekasta voittaa yhden yön haialtaassa 11. – 13. huhtikuuta. Telegraph -sivuston mukaan yhteistyötempauksen tarkoituksena on toimia Pariisin merimaailman mainoksena ja tarjota ihmisille tietoa merenelämän monimuotoisuudesta.