Pojat räjäyttivät vesimelonin sisällä – huonosti kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on nähty useita videoita, joissa vesimeloneja räjäytellään hauskan niksin avulla. Hedelmän ympärille kiedotaan kuminauhoja niin kauan, kunnes vesimelonin sisällä oleva paine kasvaa ja se räjähtää lopulta kappaleiksi.

Vesimelonitempaus voi tietenkin epäonnistua monilla tavoilla. Youtubessa jaetulla videolla nähdään tilanne, jossa kaksi poikaa yrittävät räjäyttää hedelmän. Video osoittaa ainakin sen, ettei vesimelonin räjäyttämistä kannata kokeilla sisätiloissa.

Vesimeloni pamahtaa kyllä videolla näyttävällä tavalla, mutta sillä on hintansa. Hedelmän ilmaan lentävät palaset osuvat nimittäin katossa olevaan lamppuun, rikkoen sen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat