Herkullinen näky! Tällaista on jäätelokakkutehtaassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jäätelökakkutehdas on nyt ilahduttanut herkkusuita Facebookissa julkaisemallaan videolla. Muutaman vuoden takaisessa videossa nähdään tehdas, joka valmistaa suosittuja kahvipöydän herkkuja, jäätelökakkuja.

Vaikka useimmiten massatuotantoa kuvaavat videot ovat puuduttavaa katseltavaa, on jäätelökakkujen valmistamisessa jotain hypnoottista. Monet jäätelöfanit ovat kertoneet nauttineensa suuresti videon katselemisesta.

Daily Mail -lehden mukaan videosta ei käy ilmi mikä toimipiste on kyseessä, mutta valmistustapa ja linjasto on ilmeisesti jokaisessa jäätelökakkuja valmistavissa tehtaassa kutakuinkin samanlainen. Jäätelökakkulinjaston seuraaminen saa veden herahtamaan kielelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat