Vuoden tökeröin lentomatkustaja on tässä?

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki lentokoneilla matkustaneet tietävät sen ärsyttävän kanssamatkustajan, joka vetää tuolinsa selkänojan makuuasentoon heti kiitoradalta nousemisen jälkeen. Nämä samat henkilöt etuilevat vessajonoissa ja pitävät tavaroitaan käytävillä.

United Airlinesilla matkustanut Dante Ramos on julkaissut Twitteriin kuvan, jossa näytetään uudenlainen tapa aiheuttaa raivoa lentokoneessa. Miehen edessä istuu nuori nainen, joka on heittänyt pitkän poninhäntänsä tuolin selkänojan yli.

Hiukset peittävät tuolin selkänojassa olevan viihdekeskuksen näytön lähes kokonaan. Ramos yritti pyytää naista siirtämään suortuvansa pois, mutta hän ei aluksi tehnyt elettäkään asian korjaamiseksi.

Onneksi neitokainen oli lopulta ymmärtänyt tökerön tekonsa ja siirsi hiuskasan omalle puolelleen. Poninhäntänainen on kuitenkin päässyt virallisesti maailman huonosti käyttäytyvien lentokonematkustajien kastiin. Kuvasta on tullut viraalihitti.