Karmaiseva kohtaaminen luontopolulla – villipeto tuli vastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan National Audubon Society’s Corckscrew Swamp Sanctuary -luonnonpuistossa vieraillut Tina Dorschel koki elämänsä järkytyksen luontopolulla. Nainen joutui lähikohtaamiseen villin petoeläimen kanssa, ja kuvasi koko tilanteen Facebookissa jakamalleen videolle.

Tina kävelee videolla puista polkua pitkin, kun hän havaitsee jotain outoa edessään. Järkyttyneen naisen eteen ilmestyy puuma, ja Tina uskoo epäilemättä kohtalonsa koittaneen. Sitten tapahtuu jotain yllättävää.

Puuma kävelee nopeasti Tinaa kohti, mutta kimppuun käymisen sijaan ohittaakin hänet. Eläin näyttää pelkäävän naista yhtä paljon kuin nainen sitä. Ohitettuaan Tinan puuma pinkaisee nopeasti juoksuun kuin säikähtänyt kotikissa.

On on early morning nature walk we saw a gator, a snake, frogs, pretty birds, and had this unexpected encounter. (Warning…curse word at end!)

Julkaissut Tina Dorschel 29. maaliskuuta 2016