Poliisi otti eläinkarkurin kiinni – julkaisi hulvattoman pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virginian Norfolkissa viranomaiset ovat ottaneet kiinni liikenteessä juoksennelleen vuohen. Eläintenpelastuslaitoksen ja poliisien yhteistyönä toteutettu operaatio päättyi onnellisesti, sillä eläin onnistuttiin ottamaan kiinni ilman loukkaantumisia.

Metro-lehden mukaan Norfolkin poliisilaitos on julkaissut kuvan karkurista Facebook-sivuillaan. Vuohen ”pidätyskuva” on hauskuuttanut ihmisiä ympäri maailmaa, sillä kuvassa esiintyvä karkuri näyttäisi naureskelevan poliiseille.

Vuohi luovutettiin eläintenpelastulaitoksen huostaan ja se tulee näillä näkymin pääsemään kotiinsa heti, kun sen omistaja on löydetty. Viranomaiset epäilevät, että vuohella oli kevättä rinnassa ja aurinkoinen sää oli saanut sen lähtemään päiväretkelle keskustaan. Karkurin matka päättyi lyhyeen ja todisteena siitä on huvittava kiinniottokuva.

A goat on the loose in Norfolk – After a brief foot pursuit by Animal Control Officers Blankenship and Calnan the goat…

Julkaissut Norfolk Police Department 28. maaliskuuta 2016