Näin teet avocadosta herkullista jäätelöä – helposti kotona!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Banaanit ovat pitkään toimineet monien terveellisempien jäätelöiden pohjana. Nyt tulevan kesän hittijäätelön pääraaka-aineeksi povataan kuitenkin herkullista avokadoa, joka takaa jäätelölle samettisen pehmeän koostumuksen ja kesäisen värin.

Women’s Health -sivusto on julkaissut avokadojäätelön ohjeen, joka vaikuttaa niin helpolta, että se suorastaan houkuttelee kokeilemaan. Jäätelön tekemiseen tarvitset vain kaksi isoa avokadoa, kolme limeä, 1,5 desilitraa kondensoitua maitoa ja 1,5 desilitraa rasvatonta maitoa.

Laita tehoseikoittimeen avokadon hedelmä ja maidot. Raasta joukkoon kaikkien kolmen limen kuoret ja purista mehut. Sekoita tehosekoittimella tämän jälkeen seos tasaiseksi, levitä seos vuokaan ja pakasta noin neljän tunnin ajan. Tämän jälkeen jäätelö on valmis nautittavaksi.

Avocado Ice Cream

Move over bananas! This is the new healthy "ice cream" super ingredient:

Posted by Women's Health on Tuesday, March 29, 2016