Roskakuski keräsi löydöksiä 30 vuotta – vaikuttava kokoelma!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin jätehuollossa työskentelevä Nelson Molina on kerännyt ihmisten roskien seasta aarteita 30 vuoden ajan. Työntekijöiden ei ole sallittua viedä löytämiään esineitä työpaikalta kotiin, minkä vuoksi Molina alkoi keräämään tavaroita East Harlemissa sijaitsevaan varastoon, jota hän kutsuu The Treasure in the Trash -museoksi.

Nelson Molina on kerännyt tavaroita roskien seasta jo niin kauan, että hänellä on suuri varastollinen täynnä kauniisti esille aseteltuja aarteita. Pian eläkkeelle jäävä 62-vuotias mies on rakastanut roskien penkomista jo pikkulapsesta lähtien, koska hän on aina löytänyt jotakin käyttökelpoista roskien seasta.

Mies on ehtinyt uransa aikana keräämään todella vakuuttavan varastollisen täyteen upeita antiikkiesineitä ja hauskoja tavaroita. Varasto ei ole avoin yleisölle, mutta halutessaan henkilö voi sopia vierailusta etukäteen.

Tavarat eivät ole myynnissä, mutta Molina kertoi The Guardian -lehden tekemässä haastattelussa, että jonkun löytäessä tavaroiden seasta hänen itsensä pois heittämän esineen ja haluaa sen takaisin, Molina luovuttaa sen ilomielin alkuperäiselle omistajalle.