Christina Aguilera kehottaa naisia: ”Älkää olko liian ankaria itsellenne”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias laulaja Christina Aguilera on tunnettu upeasta äänestään ja viime vuosina myös The Voice -ohjelman tuomaristosta. Nainen on joutunut useaan otteeseen median riepottelemaksi oman painonsa ousemisen ja laskemisen vuoksi, mutta tuntuisi olevan todella tyytyväinen siihen millainen hän on juuri tällä hetkellä.

Christina Aguileraa kuvattiin Health Magazine -lehden kanteen, minkä yhteydessä hänestä tehtiin pieni haastatteluvideo. Haastattelussa Aguilera kertoo miten joogan harrastaminen on saanut hänet rauhoittumaan, ja että oman vartalon koolla ei ole hänelle enää merkitystä.

Aguilera kehottaa kaikkia naisia miettimään enemmän sitä millainen oma olo on kuin sitä miltä vartalo näyttää. Nainen toivoo myös, että naiset eivät olisi liian ankaria itselleen. Haastattelun aikana laulaja mainitsee myös uudesta albumistaan, jota hän työstää tällä hetkellä todella innoissaan.