Erikoiset ystävykset – kissa ja sammakko parhaat kaverit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat hallitsevat internetiä. Osa ihmisistä on luonut miljoonaomaisuuden kissavideoiden ja -kuvien avulla. Nyt esittelyvuoroon nousee Ponnosuke Ponzaemon -niminen punaturkkinen lemmikkieläin. Kaunis kissa ystävystyi sammakon kanssa.

Twitterissä on lukuisia eläimille luotuja profiileja, ja yksi niistä on kolmevuotias Japanissa asuva scottish fold, eli skotlannin luppakorva. Utelias mirri huomasi etupihalla ulkoillessaan pienikokoisen sammakon. Sen sijaan, että kissaeläin olisi syönyt loikkijan, päätti se tehdä sen kanssa lähempää tuttavuutta.

Kissan omistaja kuvasi Twitteriin kuvasarjan, jossa nähdään sammakon kiinnostuneen karvaisesta nisäkkäästä vähintään yhtä paljon. Lopulta pieni ja vihreä otus pomppasi kissan päälle tutkimusretkeilemään. Kaksikko on saanut ihailijoita ympäri maailmaa.