Blac Chynasta tulee Kardashian – Robin perhe ei osallistu häihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohumalli Blac Chyna ja realitytähti Rob Kardashian yllättivät faninsa ilmoittamalla menneensä kihloihin. Vaikka suuri osa pariskunnan läheisistä iloitsee uutisesta, on Robin perhe ollut aiheesta vaitonainen.

Us Weekly -lehden mukaan Robin äiti Kris Jenner on sitä mieltä, että hänen poikansa tekee virheen kiirehtiessään naimisiin ja miehen sisaret ovat äitinsä kanssa samoilla linjoilla. Blac Chynan perhe on sen sijaan suhtautunut asiaan riemuiten. Chynan äiti on paljastanut, että hänen tyttärensä suunnittelee muuttavansa nimensä Kardashianiksi.

Hän myös paljasti, että Robert Kardashian ei aio kutsua omia perheenjäseniään häihinsä. Naisen mukaan pariskunta aikoo kieltää Robin realityperhettä osallistumasta seremoniaan sen vuoksi, että he ovat olleet alusta alkaen parin suhdetta vastaan. Toistaiseksi pari ei ole paljastanut kuinka pian he aikovat astella alttarille.