Poliisi tutkii: Charlie Sheen pestasi palkkamurhaajan?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Charlie Sheenin toimista on käynnistetty poliisitutkinta Los Angelesissa. Miehen nimittäin epäillään tarjonneen 20.000 dollaria palkkamurhaajalle ex-kihlattunsa tappamisesta. The National Enquirer -lehden mukaan Charlie Sheen on uhkaillut exänsä Brett Rossin henkeä useita kertoja.

Nainen on pystynyt todistamaan, että mies oli aikeissa pestata palkkamurhaajan hänen peräänsä. Rossi väittää, että Sheen tiesi olevansa HIV-positiivinen heidän suhteensa aikana, mutta hän ei kertonut sitä Brettille. Kun nainen sai tietää asiasta, aikoi hän haastaa Charlien oikeuteen.

Nainen on aiemmin haastanut näyttelijän oikeuteen pahoinpitelystä ja tappouhkauksista. Brett on hakenut Sheenille lähestymiskieltoa, Daily Mail uutisoi. Rossi on onnistunut todistamaan, että mies on suunnitellut hänen murhaamistaan ja nyt LAPD on aloittanut asiasta tutkinnan.