Jenga-pelin palikat sytytettiin palamaan – älä kokeile kotona!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myös Huojuva torni -nimellä tunnettu Jenga on jo vuosikymmenten ajan tarjonnut piinaavia tilanteita peli-iltoihin. Tuoreella videolla nähdään, kuinka klassikkopeliin saadaan lisää haastetta.

Youtuben Vat19-kanavan tuoreella videolla Jon Stamm ja Joey Graves kokeilevat Jengan tuoretta isokokoista versiota. Ilmeisesti vaikeusaste ei ollut vielä tarpeeksi korkea, sillä palikat sytytetään tuleen ennen pelin alkua.

Miehet suojaavat kätensä erityisellä geelillä, joka estää palovammojen syntymistä. Tämä kuitenkaan tuskin vähentää liekehtivän Jengan tarjoamaa jännitystä ja todellista vaaran tunnetta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat