Koira päästi pierun – leveä hymy nousi huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranomistajat joutuvat lähes päivittäin haistelemaan rakkaiden lemmikkiensä suolikaasuja. Koirien ja kissojen pierut eivät ole kovinkaan miellyttävää tuoksuteltavaa, minkä vuoksi niitä varten on keksitty jo esimerkiksi hajua poistavia tuoksukynttilöitä. Kynttilät ovat hyvä apu, mutta ne eivät kuitenkaan poista itse ongelmaa.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa isäntä herättää silmät kiinni piereskelevän koiransa. Koira lepää rauhallisen näköisenä kunnes mies haistaa koiran pierun ja kysyy lemmikiltään suoraan pieraisiko se.

Kun mies kysyy koiralta, että pääsikö siltä pieru, koira avaa silmänsä ja hymyilee veikeästi. Koira taitaa itsekin tietää, että isännän lähellä ilmaan päästetyt suolikaasut eivät olleet kovinkaan miellyttävä hajuelämys.