Lisa Rinna lomaili Meksikossa – silmiähivelevä bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lisa Rinna on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa bikinikuvia lomaltaan Meksikossa. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyvä Rinna on uskomattoman hyvässä kunnossa.

Daily Mail -lehden mukaan 52-vuotias tähti on saanut viime aikoina paljon kritiikkiä ulkonäöstään sosiaalisessa mediassa. Nainen on päättänyt näpäyttää häntä kritisoineita ihmisiä julkaisemalla kuvia, joissa hän poseeraa bikineissä.

Kuvien perusteella voisi luulla, että tähtönen on vasta parikymppinen. Hänen vartalossaan ei näy ikääntymisen merkkejä. Lisa treenaa säännöllisesti ja syö terveellisesti ja se myös näkyy hänen vartalossaan. Tähden fanit ovat sitä mieltä, että Rinna on kadehdittavan upeassa rantakunnossa.

Chill Bitches.

Kuva, jonka Lisa Rinna (@lisarinna) julkaisi

Go on.

Kuva, jonka Lisa Rinna (@lisarinna) julkaisi