Lontoolaiset hämillään: Thamesissa uiskenteli mystinen olento!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa vieraillut Penn Plate on pyytänyt ihmisten apua sosiaalisessa mediassa selvittääkseen ilmestyksen, jonka hän oli nähnyt Thames-joessa. Emirates Air Line -köysiradalla ollut Plate oli kuvannut videon, jossa näkyy maisema O2-areenalle.

Areenan edessä oli jotain, mitä Penn ei osannut selittää. Joessa nimittäin lipui suuri tumma varjo ja vedestä kohosi ylös selkäeviä muistuttavat ulokkeet. Pian pinnalla käymisen jälkeen olento katosi veden alle.

Plate on kysynyt ihmisiltä netissä, että voiko videolla esiintyvä olento olla valas tai sukellusvene. Video on saanut lontoolaiset hämilleen, sillä ilmiölle ei ole löydetty järkevää selitystä. Daily Star -lehden mukaan Thames-jokeen on eksynyt seitsemäntonninen valas vuonna 2006, joten ei ole mahdotonta ajatella, että kyseessä olisi suuri merinisäkäs.