Matkailumainos miesten pakaroita – tässäkö unelmakohde?

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sagan prefektuuri on ottanut järeät aseet käyttöön alueen matkailun edistämiseksi. Japanilainen saarialue on turvautunut vartalon paljaiden pintojen esittelemiseen turismin lisäämiseksi ja markkinointivideolla vilahtelee säärtä ja pakaraa.

Saga Travel Support -yhteisön virallinen mainosvideo alkaa erikoisesti jumppaavaa naista esitellen. Videolla sanotaan, että Saga on kaunis kuin pitkät sääret. Sen jälkeen videolle tärähtää samuraikaksikko ja vasta sitten alkaa Sagan maisemien esittely.

Mainostoimistot kuluttavat yleensä useita miestyötunteja yritysten mainosvideoiden ja muun markkinointimateriaalin toteuttamiseen. Tosiasia on, että seksi myy aina. Japanilainen matkailumainos on kuitenkin kaikin puolin outo, ja siksi siitä on tullut pienoinen viraalihitti.