Pikkupoika askarteli äidille kortin – härski lopputulos leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti Shelly Brandie on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan kouluikäisen poikansa askartelemasta pääsiäiskortista. Poika oli unohtanut antaa äidilleen kortin pääsiäisenä, joten hän oli antanut sen hieman jälkikäteen.

Shelly ei ollut kyennyt pidättelemään nauruaan avattuaan kortin. Sen sisältä paljastuva pääsiäismuna muistutti nimittäin erehdyttävän paljon vaginaa. Metro-lehden mukaan naureskelusta huolimatta Brandie oli kehunut poikaansa ja kertonut hänelle, että pääsiäiskortti oli hauskin kortti, jonka hän on eläessään saanut.

Facebookissa äiti kertoi olevansa ylpeä poikansa luovuudesta, vaikka kortin avaaminen saikin hänet tirskahtamaan naurusta. Shelly arveli, että pojan opettajalla oli ollut vähintäänkin yhtä hauskaa seuratessaan kouluaisen askartelua.

When your son finds his Easter card he made at school and brings through as he forgot to give you it and you open it to…

Julkaissut Shelley Brandie 4. huhtikuuta 2016