Pikkutyttö kuuli isän muuttuvan naiseksi – reaktio ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shalee Ellis kertoi kuusivuotiaalle tyttärelleen, että Layla-tytön isä haluaa olla myös tyttö. Shaleen kumppani Mallory kertoi ystävilleen olevansa transsukupuolinen ja alkavansa korjaamaan sukupuoltaan, minkä jälkeen viesti piti vielä kertoa omalle tyttärelle.

Layla-tytön reaktio on kuvattu videolle, joka lähti nopeasti leviämään verkossa. Shaleen kuvaamalla videolla nähdään miten kuusivuotias Layla suhtautuu siihen, että isästä tulee myöhemmin puhua naisena. Shaleen kertoo tytölle, että isä on päättänyt tulla viimein sellaiseksi henkilöksi, joka isä hänen aivojensa ja sydämensä mukaan on.

Laylan hellyttävä ja positiivinen reaktio on ihastuttanut monia ja lähtenyt sen vuoksi leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa. Layla kertoo äidilleen, että hän tulee aina rakastamaan isäänsä vaikka isä olisikin jatkossa tyttö.

I have been asked several times about how Layla responded to being told about her dad being transgender. I turned my camera on half way through the conversation, and this is what ensued. #unconditionallove #transgender #hatredistaught#teamshallory #translivesmatterETA: this is from early January. ?***To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Posted by Shalee Olivia Ellis on Thursday, March 24, 2016

Katso video tästä.